Lähdemme matkaan

Viime viikot ovat olleet erittäin sekavia ja täynnä monenmoisia aktiviteetteja: on käyty kaikki lähimmät sukulaiset ja ystävät läpi, tehty matkaan liittyviä järjestelyjä, laitettu kotia Tatun veljelle asuttavaan kuntoon ja hoidettu kaikkia muita juoksevia asioita. Vaikka kaikki asiat, joita olemme tehneet ovat olleet pääsääntöisesti mukavia, silti jatkuva kiireen ja tiukan aikataulutuksen alla eläminen vaatii veronsa. Olemmekin erittäin kiitollisia, ettei työmme Tyronessa ala heti Amerikkaan saapuessamme, vaan saamme sopeutua paikalliseen elämänmenoon kuukauden ajan, kun pääsemme viettämään aikaa hyvien amerikkalaisten ystäviemme kanssa Minnesotassa. Minnesota muistuttaa luonnoltaan paljon Suomea, joten suomalainen tuntee siellä olonsa erittäin kotoisaksi – tosin kesällä ilma on huomattavasti Suomea kuumempi.

matkakuva

Lähteminen herättää monia tunteita. Lähtijälle se tarkoittaa usein pitkää odotusta, innostusta, jännitystä, haikeutta ja ehkä myös stressiä ja kiirettä. Toisaalta niille jotka jäävät, lähteminen voi aiheuttaa huolta, ikävää ja haikeuden tunteita. Teimme Tatun kanssa jokunen vuosi sitten 5-vuotissuunnitelman, jossa sovimme, että otamme tavoitteeksemme sen, että voisimme asua jonkin aikaa Amerikassa. Sovimme, että teemme kaikki päätökset aina sitä kohti, mikä voisi parhaiten mahdollistaa haaveemme. Nyt kun vihdoin lauantaina lähdemme matkaan, huomaan, että oloni on innostuksen lisäksi myös hieman haikea. Tiedän, että kolme kuukautta menee nopeasti, mutta silti tuntuu hieman vaikealta hyväksyä se, että tänä kesänä ei olekaan mahdollisuutta nauttia Suomen kesästä ja viettää aikaa mökillä. Kun olen kertonut tästä, monet ovat ihmetelleet ja todenneet, että eiköhän meillä tule olemaan niin hyvä reissu, ettei siinä paljon mökkiä kaipaile. Meille Tatun kanssa mökki on kuitenkin yksi hienoimmista ja tärkeimmistä maallisista asioista ja jo yhdestä kesästä luopuminen tuntuu hieman haikealta.

Näistä tunteista huolimatta, olemme todella innoissamme siitä, että pidempiaikainen unelmamme toteutuu, ja pääsemme etsimään Jumalan meille viitoittamaa tietä. Toivon mukaan kesän jälkeen olemme taas hitusen viisaampia siitä, millaisia tehtäviä meille voisi olla varattuna. Pyrimme pitämään blogiamme aktiivisena koko kesän, ja postaamme uudet tekstit aina myös facebook-ryhmäämme. Seuraava videoblogigin on sunnitteilla, joten stay tuned!

Muistakaa seurata meitä myös Instagramissa, jonne postaamme kuvia matkastamme säännöllisen epäsäännöllisesti. Vaikka et itse instagramia käyttäisikään, voit klikata oikealla olevaa instagram-tekstiä, jolloin pääset katselemaan meidän kuviamme nettiversiosta.

Kiitos teille kaikille jotka seuraatte meidän matkaamme ja kannatte rukouksin, se on paljon tärkeämpää kuin uskottekaan!

–  Suvi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s